These young clients engaged Modify to help plan their first ever home renovation. The scope was limited given the site constraints, which included a significant retaining wall at the rear of the home. Light and airiness were the key elements of the brief, as was the ability to expand into the home when they started a family.

Modify collaborated with the clients to achieve an outcome that fulfilled the brief, working to a set budget and timeframe. The clients were busy professionals, requiring Modify to manage the process seamlessly on their behalf.

This home is now light and has wonderful cross-flow ventilation. Post renovation, the owners lived happily in the space whilst having their first baby. They have subsequently sold the property for a significant profit, engaging Modify to assist with the renovation of their new home in Mosman.